Velkommen til "Company name" på læringsplattformen Growdly.no
Du kan få tilgang til "Navn på kurset" ved å gjøre følgende:

1. Gå inn på growdly.com/login og klikk på "Opprett ny konto" knappen hvis du ikke har en konto på Growdly, hvis du har går du til trinn 4.
  2. Velg et brukernavn og passord.
  3. Vent noen minutter (sjekk spamfilter ditt hvis du ikke mottar mailen). Du vil motta en godkjennings e-post; bekrefte og logg på.
  4. Der er mange kristne organisasjoner på Growdly, og derfor mange forskjellige kurs. For at få tilgang til det riktige kurs, skal du gå inn på dette egenpåmeldings link: http://growdly.com/enrol/index.php?id=156
  5. Som student klikk "Egenpåmelding" og bruke påmeldingsnøkkel: "DinNøkkel" (Husk at definere den selv som kursoppsetter dette gjøre under: Innstillinger / Kurs administrasjon / Brukere / Innmeldte brukere)
  6. Klikk "Meld meg på" - Du bør da være i det rette kurs.

How do I set "Self enrolment" and how to add new users please see:

https://growdly.freshdesk.com/solution/articles/1000153392-hvordan-skrur-jeg-p-egenp-melding-og-hvordan-legger-jeg-til-nye-brukere-

Her er en hjelpe video som kan sendes til brukene:

http://www.youtube.com/watch?v=SJ8BCgLUa20