Ressurser lar deg legge til ekstra tekst eller bilder/videoer til kurssiden din. Informasjonsfelt kan bli brukt til å legge til bannere til kurset, en seksjon hvor ressurser og aktiviteter er, eller gi noen raske instrukser på frontsiden til kurset ditt.

Hvordan legge til informasjonsfelt:

1. Klikk på "Slå på redigering" knappen, den befinner seg oppe til høyre på kursskjermen.
2. Klikk på "Legg til ressurs eller aktivitet" menyen. Så velger du "Informasjonsfelt" som ligger under "Ressurs" i menyen som kommer opp.
3. Lag informasjonsfeltet med HTML tekstboksen som kommer opp når du trykker på "Legg til".
4. Velg om du vil at informasjonsfeltet skal være synlig eller ikke med "Synlig" feltet.
5. Etter du har lagd informasjonsfeltet klikker du på "Lagre endringer"

Når du har laget et informasjonsfelt vil hele teksten inni den vises i den seksjonen du lagde den i.
Du kan bruke skjulte informasjonsfelt til å gi informasjon til andre lærere på kurset ditt, siden andre studenter ikke kan lese skjulte informasjonsfelt.
Hvis du vil bruke informasjonsfelt til å vise frem alle aktivitetene og/eller ressursene dine inni en seksjon. Du kan også flytte på boksene med pilene på venstre av hvert informasjonsfelt.

Dette vil gjøre at feltet skiller seg litt ut ifra resten av innholdet til kurset, og blir derfor lettere å få øye på.