Om flerspråklig støtte

Om du vil at div. innhold i kurset ditt skal ha flerspråklig støtte kan du legge inn tekst på forskjellige språk, og språkfilteret oppe til høyre vil passe på riktig tekst vises for leseren. Når du bruker Firefox til å redigere vil dette fungere best.

Legge til flerspråklig innhold:

1. Lag innholdet ditt i de språkene du vil legge til på de forskjellige språkene du vil bruke og lagre dette.

2. I tekstredigereren klikker du på Avansert knappen (Den til venstre), og så aktiverer du Koderedigering med knappen som ser sånn ut: [<>]

3. Koden under viser hvordan du skal sette inn riktig kode for riktig språk skal vises. Merk at XX og YY er bare ett eksempel og at her skal det settes det tosifrete navnet på et land. For eksempel er NO norsk, og EN er engelsk.

<span lang="xx" class="multilang">Ditt innhold i XX her.</span>

<span lang="yy" class="multilang">Ditt innhold i YY her.</span>

Her er et bedre eksempel på hvordan det skal gjøres:

<span class="multilang" lang="NL">Hoe gaat het?</span>

<span class="multilang" lang="EN">How are you?</span>

<span class="multilang" lang="DK">Hvordan har du det?</span>

<span class="multilang" lang="NO">Står det bra til?</span>