(Dersom du ikke ser QuickMail blokken klikk her for å se hvordan du legger den til)

Når du lager en epost, må disse punktene være satt

• Til: Dette området inneholder mange sjekkbokser, en for hver bruker i kurset. Hver bruker som har sin sjekkboks krysset av vil få eposten når den er sendt. Det finnes også to fine knapper som heter "Velg alle", og "Fjern alle valgte" som hjelper når en skal sende til alle, eller kun 1.
  • Tema: Temaet for eposten.
  • Melding: Her skriver du meldingen din.
  • Vedlegg: Her er det en visse forskjeller fra resten. For det første er dette det eneste punktet du kan hoppe over, og for det andre er det anderledes for lærere enn det er for elever.
              Elever velger filer fra datamaskinen sin, og denne filen er midlertidig lagret på Growdly sin server, men vil bli sletter etter en liten stund
              Lærer velger filer fra serveren, mer nøyaktig kurset meldingen det er sendt fra, og disse filene er aldri slettet før det er fjernet fra selve             kurset