Den epost-baserte selv-registrering autentiseringsmetoden tillater brukere å lage sin egen bruker via "Registrer deg" knappen på Logg inn siden. Etter at man har skrevet inn informasjonen vil man få en epost for å aktivere kontoen din.

I kursinstillingene går du til Brukere > Innmeldingsmetoder > Egeninnmelding (Student)

Klikk på tannhjulikonet og skriv inn Påmeldingsnøkkelen.

Legge til en gruppenøkkel til et kurs:

Om du ønsker at brukere skal melde seg selv inn i en gruppe i kurset kan du sette en innmeldingsnøkkel på hver av gruppene. For å gjøre dette følg trinnene under:

I Kursinstillingene gå til Brukere > Grupper > Gruppeinstillinger

Eksempel på mail som kan bli sendt til brukere:

Velkommen til vår E-læringsplattform Growdly.com

Du kan få tilgang til KURSNAVN ved å gjøre følgende steg.

1. Gå til growdly.com/login og klikk Registrer deg.

2. Velg brukernavn og passord

3. Vent noen minutter til du får godkjenjningsmailen, godta den og logg inn.

4. Så klikker du på denne linken: http://growdly.com/course/view.php?id=38 (Husk denne linken må byttes ut med ditt kurs sin!)

5. Som en elev klikker du "Egeninnmelding (Student)" og bruk nøkkelen: DINNØKKEL

6. Du er nå innmeldt i kurset.