Spørsmål:

Jeg er i Growdly og jeg ville prøve ut egeninnmeldingensfunksjonen, så jeg lagde en ny bruker men jeg ser bare Growdly Demo, og jeg kan ikke skrive inn nøkkelen.

Svar:

Det er viktig, at du som kursleder sender ut innmeldingslinken til alle som skal meldes inn i kurset om du skal bruke selvinnmelding.

Link struktur på Growdly: http://growdly.com/course/view.php?id=158 (Eksempeltekst, bruk bilde under for forklaring)

Link structure on growdly

Innmeldingslink: http://growdly.com/enrol/index.php?id=158 (Igjen, en eksempeltekst, men denne brukes til innmelding, se bilde under for forklaring. Denne linken brukes også når du skal invitere folk.)

Enrol index link:

Se også:

Hvordan skrur jeg på egeninnmelding og hvordan legger jeg til nye brukere?

Hvordan legger jeg til epost-basert egen-innmelding?

Hvordan sender jeg en melding til noen i et kurs?