Den store fordel med grupper er hvis du gjerne vil lage et kurs, hvor forskjellige gruppevis, men med samme materiale og kurs.

Alle oppgaver og aktiviteter innstilles til tre nivåer:

1. Synlig for alle og alle jobber sammen
  2. Synlig men hver gruppe jobber med sine oppgaver
  3. Usynlig jobber alle med hver dere.

Den annen store fordel med grupper er at du kan kommunisere til alle gruppevis. Her kan du bruke QuickMail, Meldinger eller forums

Hvordan bruke grupper:

Du finner grupper i det pågjeldende kurs under:

Kursadministrasjon / Brukere / Grupper

Vær oppmerksom på det ikke går an å "Endre innstillinger for gruppe" eller "Slett valgte gruppe" for du har merkert en gruppe, altså valg en gruppe.

Når du velger en gruppe kan du "Endre innstillinger for gruppen" og tilføye personer. VÆR OBS. på at du ikke kan tilføye noen som ikke er påmeldt kurset. Du kan lese mer om påmelding til kurs her

Personer tilføyes gruppen ved å klikke på: "Legg til / fjern brukere", heretter kan du merkere de personer du vil tilføye og klikke på "Legg til".

Les mer om grupper her.