Feedbackmodulen: Typisk spørsmål svar, hvor at resultatene bør brukes av lærer i de fysiske samlinger for det gir mening.

Feedbackmodulen gjør det mulig for læreren å lage egendefinerte spørreundersøkelser for å samle inn tilbakemeldinger fra deltakere. Det finnes flere spørsmålstyper å velge fra, bl. a. flervalg, ja/nei eller tekstsvar.

Responsen kan være anonym hvis det er ønskelig, og resultatene kan vises til alle deltakerene eller kun til lærerne. Feedbackaktiviteter på portalens forside kan også utføres av brukere som ikke er pålogget.

Feedbackaktiviteter kan brukes:
  • Til kursevalueringer, for å hjelpe læreren å identifisere mulige forbedringer til senere kurs
  • For å la deltakere melde seg på kursmoduler, hendelser, osv.
  • Til gjestespørreundersøkelser angående valg av kurs, skolens retningslinjer osv.
  • Til anti-mobbingkampanjer, der studenter kan rapportere tilfeller av mobbing