Er du BASIC, PROFESSIONAL eller PREMIUM abonnent på Growdly kan dere sette opp eget domene til at vise logo og design som dere har satt opp. Også for brukere som ikke er logget inn.

Du skal sette opp et såkalt "cloaked forwarding". Har dere domenet på Domeneshop kan dere gjøre det under WWW-videresending.
Dette vil gjøre at den opprinnelige URLen skal bli stående i webleseren etter at brukeren er blitt videresendt (Se bilde)

Alle organisasjoner har en unikk ID på Growdly. Fx. er Frikirkens ID=5, dermed blir URL:

https://growdly.com/login/index.php?cpid=5

Du kan få opplyst din unikke ID ved å kontakte supporten: support@growdly.com