Følg denne veiledning:
1 - Logget inn som company manager.
2 - Trykk på company dashboard
3 - Klikk på fanen "Kurs administrasjon"
4 - Trykk på "Opprett et kurs" (husk Kurssammendrag som viser i "Mine kurs")
5 - Gi kurset et navn og et kortnavn "Fx kurset sitt navn."
6 - Trykk på: "Opprett og gå til kurs"
7 - Klikk på "Meld meg på"
8 - Klikk på "Endre innstillinger" i ADMINISTRASJON / Kursadministrasjon menyen.
9 - Last opp et bilder for kurset i "Kurs bilde" (beste formatet er 174 x 140 px. Du kan bruke https://pixlr.com/ for gratis bilder redigering.
10 - Endre andre innstillinger om nødvendig - klikk "Lagre endringer"
11 - Gå til ADMINISTRASJON / Kursadministrasjon og klikk på "Brukere" / "Innmeldte brukere -> fjerne eller legge til brukere
12 - Endringer "Innmeldings metoder" hvis du ønsker å endre Innmeldings muligheter for andre.